Menu

Carnaval Fotogeniek 2019

Dit album bevat de ingezonden foto's van de wedstrijd Carnaval Fotogeniek 2019 die niet te zien zullen zijn in de gelijknamige tentoonstelling in CC Exporuimte De Meridiaan van 29 maart tot en met 28 april 2019. 

De tentoonstelling “Carnaval Fotogeniek” toont de inzendingen van de gelijknamige fotowedstrijd waarbij amateur- en beroepsfotografen werden uitgedaagd de meest artistieke foto te maken van het carnavalsgebeuren in 2019. Deze foto’s werden genomen tijdens de 4 carnavalsdagen, van zaterdag 2 maart tot en met dinsdag 5 maart 2019.

Carnaval Fotogeniek is een organisatie van de werkgroep immaterieel cultureel erfgoed carnaval i.s.m. het stadbestuur en de vrijwilligers van het Stadsarchief-De Benne en is één van de borgingsacties om carnaval als immaterieel cultureel erfgoed vanuit een andere invalshoek te benaderen. Meer info over de erkenning van het Blankenbergs carnaval als Vlaams immaterieel cultureel erfgoed vindt u op: https://immaterieelerfgoed.be/nl/erfgoederen/carnaval-blankenberge

Carnavalsmeisje met naaimachine op het hoofd
Etende carnavalist
Hoopvolle start
Hallo hier ben ik
Cammouflage
De hond mag mee
carnaval Blankenberge 2019
Carnavalstoet 2019
Iedereen doet mee
carnavalstoet 2019
Carnavalstoet
'De mugge van Brugge'
Carnavalstoet 2019