Menu

Erfgoedzomer

Doe mee aan fotowedstrijd van Kusterfgoed en maak kans op een bouwpakket voor een vlieger! Post een foto van een strandactiviteit op instagram met #erfgoedzomer of laad een foto op via het formulier hieronder.

De foto's uit het formulier worden verzameld in het album '#erfgoedzomer' op de Facebookpagina van erfgoedcel Kusterfgoed. Verzamel zoveel mogelijk stemmen op je foto in het album. Let op, want likes op jouw eigen Facebookprofiel tellen niet mee voor de wedstrijd. Verwijs je vrienden dus zeker door naar het erfgoedzomer fotoalbum op de Facebookpagina van Kusterfgoed.

Postte je een foto op instagram met #erfgoedzomer? Zorg dat je profiel openbaar staat en verzamel dan zoveel mogelijk likes op je instagramfoto.

De 10 instagramfoto’s en de 10 foto’s uit het facebookalbum “#erfgoedzomer” die de meeste likes verzamelen, worden op 31 augustus uitgeroepen tot winnaar!

Meer info? Bekijk het wedstrijdreglement.

Slechts één bestand.
16 MB limiet.
Toegestane types: gif jpg png svg tiff tif bmp pdf.
Rechten: door het uploaden van dit beeldmateriaal garandeer ik dat:
Als maker van het beeld of als erfgenaam/verkrijger van de auteursrechten beschik ik over alle. Ik geef hierbij Erfgoedcel Kusterfgoed de toestemming om dit beeldmateriaal onder een creative commons licentie BY 4.0 te ontsluiten via haar beelddatabank op voorwaarde dat mijn naam steeds vermeld wordt.
Rechten: door het uploaden van dit beeldmateriaal garandeer ik dat ik niet de maker bent, maar dat:
Indien de auteur van het werk meer dan 70 jaar geleden overleden is (dus voor 1948), behoort het beeld tot het publieke domein. Dat betekent dat er niet langer auteursrechten rusten op het beeld en dat het vrij mag gebruikt worden.
In het geval dat je niet over alle auteursrechten beschikt en de beelden evenmin tot het publieke domein behoren, worden de beelden - omwille van de wetgeving op het auteursrecht - niet getoond op onze beeldbank. In afwachting van meer duidelijkheid omtrent de auteursrechten worden de beelden op een veilige manier in ons beheersysteem bewaard.
In het geval je niet over alle auteursrechten beschikt en het beeld evenmin tot het publieke domein behoort, kunnen de beelden publiek ontsloten worden onder de status ‘geen rechten bekend’. Hierdoor geef je aan dat je onsuccesvolle pogingen hebt ondernomen om de auteursrechtelijke status van het beeld te achterhalen.
Ik ben in het bezit van een UiTPAS