Menu

Nieuws

Heb jij foto's van vorige edities van Leffingeleuren? Laat ze inscannen en plaats ze op de beeldbank.
Dankzij De Zwerver vzw hebben we voortaan een aantal waardevolle beelden van dit festival in onze beeldbank. Bekijk ze hier!
Schrijf je in voor een infonamiddag over de Beeldbank voor verenigingen of privépersonen met een collectie beeldmateriaal en voor kandidaat-vrijwilligers.
Tijdens de Digitale Week kun je in de bibliotheek van Oostende (22/10), Blankenberge (24/10), De Haan (25/10) en Middelkerke (29/10) gratis een workshop volgen.
Ging jij ooit school in het Stedelijk Technisch Instituut voor Industrie, Handel en Hotelwezen? Kom met je foto's naar Open Monumentendag in Oostende!
Wist je dat er vroeger in Wilskerke een steenbakkerij was? Ontdek hier de beelden van vroeger!
24 juli 2018
Deze zomer leer je de beeldbank kennen op Trammelant, de Paravangfeesten, de Museumnocturne in het Stadsmuseum, Open Monumentendag en op LeffingeLeuren.
Toneelkring Pro Arte bracht een aantal beelden binnen van de jaren 1950-1960. Herken jij iemand? Laat het ons weten!
De koninklijke toneelkring Pro Arte van Middelkerke bracht beelden binnen van hun affiches. Je kunt ze hier bekijken!
Wie kan de vrijwilligers van het Stadsarchief-De Benne helpen aan foto's van het Blankenbergse nachtleven in de jaren 1970 en '80?
De digitale wandeling ‘Léon Spilliaert. Oostende tussen licht en donker’ voert je in de voetsporen van de kunstenaar door zijn stad en zijn inspiratiebronnen.
22 juni 2018
Met het erfgoedproject ‘Geërfd goed’ focust de dienst Cultuur van Oostende op de verhalen achter erfstukken. Doe mee!