Nieuws

Kom vanaf 8 december kijken naar Dr. Faust, een voorstelling van het marionettengezelschap Kallemoeie. Neem hier alvast een kijkje in haar digitale collectie.
Kom naar het erfgoedevent 'Op de koffie bij Kusterfgoed', op zaterdag 17 november (14.00-19.00 uur) in het Stadhuis van Blankenberge.
Stippel je graag het beleid van een lokale erfgoedcel uit? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar een coördinator die ons erfgoedteam komt versterken.
Heb jij foto's van vorige edities van Leffingeleuren? Laat ze inscannen en plaats ze op de beeldbank.
Dankzij De Zwerver vzw hebben we voortaan een aantal waardevolle beelden van dit festival in onze beeldbank. Bekijk ze hier!
Schrijf je in voor een infonamiddag over de Beeldbank voor verenigingen of privépersonen met een collectie beeldmateriaal en voor kandidaat-vrijwilligers.
Tijdens de Digitale Week kun je in de bibliotheek van Oostende (22/10), Blankenberge (24/10), De Haan (25/10) en Middelkerke (29/10) gratis een workshop volgen.
Ging jij ooit school in het Stedelijk Technisch Instituut voor Industrie, Handel en Hotelwezen? Kom met je foto's naar Open Monumentendag in Oostende!
Wist je dat er vroeger in Wilskerke een steenbakkerij was? Ontdek hier de beelden van vroeger!
24 juli 2018
Deze zomer leer je de beeldbank kennen op Trammelant, de Paravangfeesten, de Museumnocturne in het Stadsmuseum, Open Monumentendag en op LeffingeLeuren.
Toneelkring Pro Arte bracht een aantal beelden binnen van de jaren 1950-1960. Herken jij iemand? Laat het ons weten!
De koninklijke toneelkring Pro Arte van Middelkerke bracht beelden binnen van hun affiches. Je kunt ze hier bekijken!