Menu

Doe mee aan de fotowedstrijd en win een bouwpakket voor een vlieger!

1 juli 2020

Kusterfgoed zet deze zomer strandspelen met een erfgoedwaarde in de kijker zoals zandkastelen bouwen, strandbloemen maken, vliegeren….Jij kan deze strandspelen mee in de kijker zetten door deel te nemen aan de fotowedstrijd. Post een oude of recente foto van een erfgoedstrandspel op Instagram met #erfgoedzomer of laad een foto op via beeldbank Kusterfgoed.

Zorg bij deelname via Instagram dat je profiel openbaar is, anders kunnen wij je foto niet zien. Foto’s ingestuurd via de Beeldbank, plaatsen we in het album ‘#erfgoedzomer’ op de Facebookpagina van Kusterfgoed.  De 10 instagramfoto’s en de 10 foto’s uit het facebookalbum “#erfgoedzomer” die de meeste likes verzamelen, worden op 31 augustus uitgeroepen tot winnaar! Zij ontvangen een bouwpakket om een vlieger te maken. Bekijk voor je deelneemt zeker het wedstrijdreglement!

Je kan vanaf 7 juli een leuke brochure vinden in bibliotheken en toeristische infopunten van Middelkerke, Oostende, Bredene, De Haan en Blankenberge met informatie over je favoriete strandspel.

Foto: gemeentearchief De Haan