Menu

Foto uploaden

Heb je een waardevol beeld van je vereniging, een bijzondere familieherinnering of een leuk beeld dat typisch is voor onze kust? Laad je foto op via onderstaand formulier. Ondervind je problemen bij het opladen, twijfel je of je beeld in aanmerking komt of heb je een uitgebreide(re) collectie die je graag op de beeldbank had gezien, neem dan contact met ons op. Lees eerst aandachtig de paragraaf over "uploaden" in onze handleiding. Extra uitleg bij de velden vind je ook door met je cursor te scrollen over het vraagteken naast de titel van het veld.

 

 

Slechts één bestand.
16 MB limiet.
Toegestane types: gif jpg jpeg png tiff tif bmp pdf.

Inhoudelijke beschrijving

Bij elk beeld komt een beschrijving. Daarom vragen we je om onderstaande velden in te vullen. 

Type erfgoedobject?
Type erfgoedobject

Rechten

Door het uploaden van dit beeldmateriaal garandeer ik dat:

Als maker van het beeld beschik ik over alle auteursrechten. Als auteur van het beeldmateriaal, geef ik hierbij Erfgoedcel Kusterfgoed de toestemming om dit beeldmateriaal onder een creative commons licentie BY 4.0 te ontsluiten via haar beelddatabank op voorwaarde dat mijn naam steeds vermeld wordt.
Dit is van toepassing op:
Als erfgenaam of verkrijger van alle auteursrechten geef ik hierbij Erfgoedcel Kusterfgoed de toestemming om dit beeldmateriaal onder een creative commons licentie BY 4.0 te ontsluiten via haar beelddatabank op voorwaarde dat mijn naam steeds vermeld wordt.
Dit is van toepassing op:
Indien de auteur van het werk meer dan 70 jaar geleden overleden is (dus voor 1948), behoort het beeld tot het publieke domein. Dat betekent dat er niet langer auteursrechten rusten op het beeld en dat het vrij mag gebruikt worden.
 
In het geval je niet over alle auteursrechten beschikt en het beeld evenmin tot het publieke domein behoort, wordt het beeld - omwille van de wetgeving op het auteursrecht - niet getoond op onze beeldbank. In afwachting van meer duidelijkheid omtrent de auteursrechten wordt het beeld op een veilige manier in ons beheersysteem bewaard.

Ik garandeer de juistheid van bovenvermelde verklaring. Ik verbind er mij dan ook toe om de Erfgoedcel Kusterfgoed te vrijwaren voor mogelijke vorderingen van derden indien ik geen juiste informatie zou doorgegeven hebben.

Contact

Je gegevens worden enkel bewaard en gebruikt voor je inzending (in overeenstemming met de Europese wetgeving rond de bescherming van de persoonlijke gegevens).

Door te klikken op "indienen" ga je akkoord met onze voorwaarden.