Menu

Wedstrijdreglement #erfgoedzomer

Doe mee aan fotowedstrijd van Kusterfgoed en maak kans op een bouwpakket voor een vlieger! Post een foto van een strandactiviteit op instagram met #erfgoedzomer of laad een foto op via het wedstrijdformulier op de beeldbankwebsite.

Hoe neem je deel?

  • Neem een leuke foto of zoek een oude foto van goede kwaliteit van een strandactiviteit met erfgoedwaarde zoals strandbloemen, billenkarren rijden, vliegeren, knikkeren...Kijk voor meer inspiratie naar onze projectpagina erfgoedzomer.
  • Kies een leuk beeld en post het met #erfgoedzomer op instagram OF laad je beeld op via het wedstrijdformulier via de beeldbankwebsite. Let op! Als je deelneemt via instagram moet je profiel openbaar zijn.

Hoe kan je winnen?

  •  Bij deelname via de website: Drie werkdagen na het uploaden van je beeld plaatsen we de foto in het album '#erfgoedzomer' op de Facebookpagina van Erfgoedcel Kusterfgoed. Verzamel voor 31 augustus zoveel mogelijk likes op je foto in het album. Let op! Likes op je eigen Facebookprofiel tellen niet mee. Verwijs je vrienden dus zeker door naar het fotoalbum '#erfgoedzomer'. De 10 foto's uit het facebookalbum die de meeste likes verzamelen winnen. De winnaars krijgen een leuk pakket om zelf een vlieger te maken.
  • Bij deelname via instagram: Verzamel zoveel mogelijk likes op je instagramfoto voor 31 augustus. De 10 instagramfoto's die de meeste likes verzamelen winnen. De winnaars krijgen een leuk pakket om zelf een vlieger te maken.

Wat je nog moet weten voor je deelneemt:

  • Je kan meerder foto's insturen, maar slechts 1 keer winnen.
  • Door deel te nemen aan de wedstrijd ga je akkoord dat de beelden op de beeldbank van Kusterfgoed worden geplaatst en dat Kusterfgoed de beelden mag gebruiken voor projecten en communicatie-doeleinden.
  • Mensen met een UiTPAS die deelnemen aan de wedstrijd via het invulformulier op de website, ontvangen UiTPAS-punten. Je kan maar één keer UiTPAS punten ontvangen (ook al stuur je meerdere foto’s in).

Nog vragen? Stuur een mail naar info@kusterfgoed.be.